x 

0

GRATIS

LADDA NER KATALOG Nr20


Klicka på bilden.


Warning: A non-numeric value encountered in /www/webvol11/w7/mjoxvxzra2inmxs/harriesmagic.com/public_html/plugins/vmshipment/weight_countries/weight_countries.php on line 203

Warning: A non-numeric value encountered in /www/webvol11/w7/mjoxvxzra2inmxs/harriesmagic.com/public_html/plugins/vmshipment/weight_countries/weight_countries.php on line 203

Warning: A non-numeric value encountered in /www/webvol11/w7/mjoxvxzra2inmxs/harriesmagic.com/public_html/administrator/components/com_virtuemart/plugins/vmpsplugin.php on line 988

Warning: A non-numeric value encountered in /www/webvol11/w7/mjoxvxzra2inmxs/harriesmagic.com/public_html/administrator/components/com_virtuemart/plugins/vmpsplugin.php on line 1071

TISSEL-TASSEL

M
Pris 975 kr
Pris utan moms 780 kr
Momsbelopp 195 kr
on-order.gif
Beskrivning

Beställ på Trollerisaker.se

Detta är den senaste versionen av den s.k. Pom-Pom-staven, som finns i olika utföranden, och som bl.a. den schweiziske trollkarlen Piet Forton haft stor framgång med i sin berömda gycklarakt.

TISSEL TASSEL är en klar förbättring och utveckling av den gamla Pom-Pom-staven.
Effekten liknar till en början den gamla presentationen:
Du visar dock en elegant stav (en trollstav i ordet rätta bemärkelse) med tre snören och tre tofsar – t.ex. två vita i stavens båda ändar och en röd i mitten.

Du visar att snörena löper fritt genom staven genom att dra dem upp och ner.
Plötsligt åker den röda tofsen upp, när du drar i den ena vita tofsen. TISSEL TASSEL!
Drar du i den röda far den andra vita upp och slutligen: när du drar i den ena vita åker den andra vita upp i motsatta änden av staven – TISSEL TASSEL, säger du och fortsätter att dra i de olika tofsarna med de mest häpnadsväckande resultat till följd.

TISSEL TASSEL kan framföras med ett underhållande föredrag, t.ex. om en munk som använder staven som prayer-stick, bönestav.
Munken drar i tofsarna för varje ramsa.

Den gamla Pom-Pom-staven var underhållande, men knappast oförklarlig i åskådarens ögon, eftersom den bara gick att dela i två delar.
TISSEL TASSEL blir dessutom oförklarlig när du säger:
Ni kanske tror att det finns en hemlig förbindelse mellan de tre tofsarna?
Det trodde jag också ända tills jag plockade isär staven i tre delar.
Med dessa ord delar du staven i tre delar och visar övertygande att det är ett tomt rör och att tofsarna och snörena inte har någon som helst förbindelse med varandra!

Så snart du åter satt ihop staven fortsätter du till publikens förvåning den oförklarliga leken med tofsarna, som far upp och ner kors och tvärs på magiskt vis.
Avslutningsvis delar du staven i tre delar och lägger dessa åt sidan med en tofs i taget, var för sig.
En underhållande effekt som nu även blivit förbluffande.
TISSEL TASSEL gör publiken stum av förvåning, när de första skratten lagt sig.

TISSEL TASSEL är lika underhållande för barn som vuxna.
Det passar utmärkt som barntrolleri med exempelvis kända seriefigurer, som Kalle Anka, Musse Pigg och Jan Långben istället för tofsarna.
För vuxenpublik är möjligheterna obegränsade.
Vi föreslår exempelvis er egen specialversion av TV-serien "Dallas", om ni inte föredrar att berätta en mer eller mindre vågad, amorös historia om tre familjer i en radhuslänga – TISSEL TASSEL, "vänsterprassel".
Ni kan också med fördel sjunga eller deklamera Ernst Rolfs kuplett "Jag är ute när gumman min är inne, jag är inne när gumman min går ut". "Det är det som är livet på en pinne" – när ni framför TISSEL TASSEL.

TISSEL TASSEL passar bäst för scen och salong men går också att utföra close-up. Komplett, stav (längd 60 cm) med system för utbytbara tofsar samt utförligt illustrerad beskrivning.
Finns i guld eller silver.

Egen Tillverkning

Egen tillverkning sedan 1910
Hög kvalitét
Fina effekter